Musiikkia ja arkkitehtuuria syksyn jäsenmatkoilla

Syyskaudella RSOn ystävät ry järjestää kolme jäsenmatkaa, joilla musiikin lisäksi voi nauttia myös arkkitehtuurista ja hyvästä ystäväseurasta.

Jyväskylä Sinfonian konsertin kapellimestari Ville Matvejeff.

6.-7. syyskuuta matkataan junalla Jyväskylään kuuntelemaan Jyväskylä Sinfonian konserttia, jonka solistina soittaa RSO:n 1. soolosellisti Tuomas Lehto. Kaikuja Galántasta -konsertin johtaa Ville Matvejeff ja siinä kuullaan mm. Suomen Muusikkojen liiton 100-vuotisen historian kunniaksi tilattu teos Uljas Pulkkikselta. Jäsenmatka on myös erinomainen mahdollisuus tutustua Alvar Aallon arkkitehtuuriin. Lue lisää tästä matkasta erillisestä jutusta (klik).

Lokakuun jäsenmatkalla Kuusankoskelle kuunnellaan RSO:n muusikoista koostuvaa Ackord-kvartettia.

Lokakuun retki järjestetään Kuusankoskelle (Kouvola) sunnuntaina 15.10. kuuntelemaan RSO:n soittajista koostuvan Ackord-kvartetin (Annemari Åström, Taru Kircher, Atso Lehto ja Eeva Rysä) kamarimusiikkikonserttia historiallisessa tehdasmiljöössä, jota matkalaisille esittelee arkkitehti ja tutkija Rurik Wasastjerna. Koko päivän retken hinta-arvio on 80€.  Tästä matkasta lisää tietoa elokuussa.

RSO:n joulukuinen Suomi 100 -juhlakonsertti on kauniissa Estonia-teatterin konserttisalissa.

RSO konsertoi Tallinnassa Estonian konserttisalissa lauantaina 9.12.2017 ja juhlistaa konsertilla Suomi 100 ja RSO 90 -juhlavuosia. Ystäväyhdistys tekee jäsenmatkan Tallinnaan 9.–10.12.2017 kuuntelemaan RSO:n konserttia. Tarkemmat tiedot matkasta ja sunnuntain ohjelmasta (mahd. baletti) elokuussa.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa