Blogit

Tällä sivulla julkaistaan RSOn ystävien blogikirjoituksia.

Tervetuloa yhdistyksen jäsenet kirjoittamaan musiikista, konserttiarvosteluja tai konserttielämyksistä, musiikin merkityksestä elämässänne …  Jos olet valmis kirjoittamaan kerran tai useammin, lähetä tieto ystäväyhdistyksen sähköpostiin rso.ystavat@gmail.com, niin saat ohjeet, miten toimia.

Musiikkifestivaalin pyörittelyä RSO-arjen ohessa

Musiikkifestivaalin pyörittelyä RSO-arjen ohessa

Hauhon musiikkijuhlilla on erityisyhteys RSO:hon, sillä sen ovat perustaneet RSO:n muusikot sellisti Mikko Ivars ja alttoviulisti Olli Kilpiö. Mikko Ivars kirjoittaa blogitekstissään, mistä kaikki alkoi ja millaista on festivaalijohtajan arki, kun juhlia valmistellaan pitkin vuotta.

lue lisää
Muusikon kehollisuus on myös tunteita ja ajatuksia

Muusikon kehollisuus on myös tunteita ja ajatuksia

Valitseeko ihminen musiikin, vaiko musiikki ihmisen? Näin kysyy blogitekstissään Pauliina Valtasaari, musiikin maisteri ja Taideyliopiston tohtorikoulutettava, aikaisemmin myös RSO:n ykkösviulisti. Hän on kirjoittanut upean ja syvästi koskettavan tekstin muusikon elämän varjopuolista.

lue lisää
Allegrolla menneisyyteen

Allegrolla menneisyyteen

Riitta Kärkkäinen kirjoitti blogiimme ystäväyhdistyksen jäsenmatkasta Viipuriin 14.-15. helmikuuta. Viipurissa kuunneltiin musiikkia ja tutustuttiin nähtävyyksiin. Riittaa kiinnosti erityisesti Alvar Aallon suunnittelema kirjasto.

lue lisää