HUOM! Vuosikokous siirtyy huhtikuulle

Maanantaiksi 8.3.2021 suunniteltu etävuosikokous siirtyy huhtikuulle. Kokouksemme teknisestä toteutuksesta eli striimauksesta keskeisesti vastannut kuvaaja-ohjaaja on joutunut korona-altistumisen takia karanteeniin. Haluamme kokouksen ja sitä edeltävän ohjelmaosuuden välittyvän mahdollisimman laadukkaana verkkolähetyksenä, siksi hallitus harkitsi parhaaksi vaihtoehdoksi kokouksen siirtämisen.

Sääntömääräinen vuosikokous järjestetään huhtikuussa myöhemmin ilmoitettavana päivänä ja mitä todennäköisimmin silloinkin etänä. Uusi kokouskutsu lähetetään viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousaikaa.

Pahoittelemme näitä muutoksia, joita korona toiminnallemme aiheuttaa, nyt jo toisena peräkkäisenä keväänä.  

Koronaepidemian vuoksi RSOn ystävät ry:n vuoden 2021 vuosikokous järjestetään etäyhteyksin maanantaina 8.3. klo 18.00. Jäsenet voivat seurata kokousta suorana verkkolähetyksenä eli livestriiminä Musiikkitalon Terassilämpiöstä, jossa paikalla on vain koronasuositusten mukainen minimimäärä henkilöitä.

Ennen varsinaista kokousta on ohjelmaosuus. Illan nuori muusikko on sellisti Oona Koivukangas Porvoon selloakatemiasta. Toinen vieras on vaihtunut aikaisemmin ilmoitetusta. Hannu Lintu joutui perumaan tulonsa, sillä hän lentää sunnuntaina Amsterdamiin johtamaan konserttia. Toiseksi viraaksi saamme RSO:n 1. soolosellistin Tuomas Lehdon, joka kertoo mm. perustamastaan, nuorille sellisteille tarkoitetusta Selloakatemiasta. Hän on myös lukenut Linnunradalla-kirjan, joten siitäkin keskustellaan. Tuomasta haastattelee Lotta Emanuelsson. 

Varsinainen vuosikokous alkaa klo 18.45. Kokouskutsu on lähetetty jäsenille jäsenkirjeessä 22.2.

Vuosikokouksen työjärjestys

Ilmoittauduthan vuosikokoukseen viimeistään maanantaina 1.3. Ilmoittautuneille lähetetään 2.3. linkki, josta verkkolähetystä voi seurata tietokoneen, iPadin tai puhelimen kautta. Ilmoittautuneet saavat etukäteen kokousmateriaalin, jota voivat kommentoida. Kokoukseen voi lähettää etukäteen myös kysymyksiä ja ehdotuksia yhdistyksen sähköpostiin. Verkkolähetyksen aikana on käytössä chat-toiminto kysymyksiä ja kommentteja varten.

Tässä linkki ilmoittautumiseen: ILMOITTAUDUN ETÄVUOSIKOKOUKSEEN 8.3.2021 KLO 18.

***

RSOn ystäväyhdistyksen jäsenet voivat ostaa teoksen Linnunradalla – Kapellimestari Hannu Linnun matkassa kirjan kustantaneen Bazarin verkkokaupasta jäsenhintaan 25€ (hinta sisältää toimituskulut). Normaali hinta verkkokaupassa on 29,90 + toimituskulut ja kirjakaupoissa 34,95. Linkki Bazarin verkkokauppaan ja alennuskoodi on lähetetty jäsenkirjeessä 22.2. ja aikaisemmassa jäsenkirjeessä 11.2. Alennus on voimassa 15.3. asti.

Ystäväterveisin
RSOn ystävät ry:n hallitus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa