Linnunradalla – Kapellimestari Hannu Linnun matkassa jäsenhintaan

Tietokirjailija Pekka Hakon kirjoittama Linnunradalla on matka musiikin ja mielen avaruuteen. Kirja piirtää lähikuvan kapellimestari Hannu Linnusta, hänen taustastaan ja ammatillisesta kasvustaan sekä työstään kansainvälisillä konserttilavoilla ja Suomessa. Teoksessa Lintu kertoo myös ajattelustaan sekä hänelle tärkeistä säveltäjistä ja sävellyksistä. Lisäksi teos kurkistaa konserttiyleisöltä piilossa oleviin hetkiin kulissien takana eri puolilla maailmaa.

Ainoastaan orkesteria johtamalla osaan kuvata päässäni soivaa musiikkia.” (Hannu Lintu)

Tietokirjailija Pekka Hako seurasi Hannu Linnun työskentelyä paitsi tämän kotoisassa ympäristössä Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestarina myös konserttimatkoilla Saksassa, Japanissa, Yhdysvalloissa ja Singaporessa. Kirjassa on oma luku RSO:sta otsikolla Koko maan orkesteri, ja siinä seurataan mm. RSO:n kotimaan kiertuetta Kajaaniin ja Suomussalmelle, missä Hannu Lintu tapaa myös ystäväyhdistyksen kummikoulun oppilaita.

Linnunradalla – Kapellimestari Hannu Linnun matkassa ilmestyi 11.2. ja RSOn ystäväyhdistyksen jäsenet voivat ostaa kirjan jäsenhinnalla 25€ (sisältää toimituskulut) Bazarin verkkomyynnistä. Normaalihinta nettimyynnissä on 29,90 + toimituskulut.

Alennuskoodi ja linkki verkkomyyntiin on lähetetty jäsenkirjeessä 11.2. Tarjous on voimassa 15.3. asti. Jos jäsenkirje ei löydy sähköpostista, katso roskapostia tai lähetä viesti yhdistyksen sähköpostiin rso.ystavat@gmail.com.

Sopisiko mikään seuraavaa kirjan RSO:ta koskevaa lainausta paremmin tähän hetkeen, jolloin me kaikki, vaikka nautimmekin RSO:n konserteista ja muusta musiikista etänä, kaipaamme konserttisaleihin elävän musiikin ääreen:

”Mikä on tulevaisuudessa se alusta, jonka kautta orkesterin monet päätehtävät, kuten suomalaisen musiikin tilaaminen, esittäminen ja taltiointi toteutuvat parhaiten niin Suomessa kuin ulkomailla?” Hannu kääntää yllättävästi katseen suuntaa: ”On varauduttava myös siihen mahdollisuuteen, että teknologian uuvuttamat ihmiset pelastautuvat yhä suuremmin joukoin toistensa seuraan, live-musiikin kuluttajiksi.”

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa