Ystäväyhdistyksen vuosikokous 27.3.2018 Sibelius-lukion juhlasalissa

RSOn ystävät ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 27.3. klo 17.30 alkaen Sibelius-lukion juhlasalissa, os. Liisankatu 13 (Kruununhaka Helsingissä). Ennen kokousta klo 17.30 alkaen on kahvitarjoilu.

Sibelius-lukio on yhdistyksemme ystäväkoulu, ja klo 18.00 alkaen meille kerrotaan koulun toiminnasta ja koulun oppilaat esiintyvät.

Varsinainen vuosikokous alkaa viimeistään klo 19.00. Kokouksessa mm. esitellään tulot ja menot selä toimintakertomus vuodelta 2017 ja toimintasuunnitelma sekä budjetti vuodelle 2018 sekä valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet.

Kokouksen osanottajille jaetaan RSO:n historiikkikirjoja. Lähimmäksi Sibelius-lukiota pääsee bussilla nro 16 ja raitiovaunulla nro 7. Kahvitarjoilun takia pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään sunnuntaina 25.3. täyttämällä oheisesta linkistä avautuvan lomakkeen (Huom! vain yhdistyksen jäsenille):

https://goo.gl/forms/yoCBkstVdF3wh6kW2

Tervetuloa päättämään yhdistyksen asioista ja tutustumaan nuorten muusikoiden opinahjoon ja kuuntelemaan heidän esityksiään!

RSOn ystävät ry:n hallitus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa