Toukokuussa 2020 kaksi kiinnostavaa jäsenmatkaa

RSOn ystävät järjestää konsertti- ja kulttuurimatkan Japaniin samaan aikaan RSO:n kiertueen kanssa. Myös pitkään suunnitelmissa ollut ja jäsenien toivoma konserttimatka Hampuriin uuteen Elbphilharmonie-konserttitaloon toteutuu, sekin toukokuussa 2020. Tässä vaiheessa kysymme jäsenilta alustavaa kiinnostusta näihin matkoihin. Matkojen esittelyn jälkeen on linkki kyselyyn, jolla tiedustelemme kiinnostustasi. Vastaathan viimeistään 22.9. Huom! Vain RSOn ystävät ry:n jäsenille. Tarkat matkaohjelmat lähetämme ja sitovaa ilmoittautumista näille matkoille pyydämme lokakuun alussa.

Konsertti- ja kulttuurimatka Japaniin 22. – 30.5.2020

Matka alkaa kolmella päivällä Kiotossa, jossa tutustutaan mm. kaupungin vanhimpiin osiin Higashiyaman ja Gionin alueella, Kultaisen paviljongin temppeliin ja Ryoan-ji-temppelin kivipuutarhaan. Halukkaat voivat myös tehdä lisämaksusta retken vanhaan keisarilliseen pääkaupunkiin Naraan. Kiotosta matka jatkuu junalla kohti Tokiota, matkan varrella poiketaan ihastelemaan Fuji-vuorta lähiympäristöineen. Tokiossa vietetään loppuaika eli kolme päivää. Ohjelmassa on RSO:n konsertti Suntory Hall’ssa sekä monipuolisesti tutustumista Tokion nähtävyyksiin ja vierailuja museoissa (esim. TeamLabin näyttely). Tokiosta lennetään takaisin Suomeen.

Kevään kulttuuriohjelmia ei ole vielä julkaistu, joten ohjelma täsmentyy myöhemmin.

Japanin matkan aikataulu
22.5. lento Helsinki – Osaka (saapuminen aikaisin aamulla 23.5.)
23.-25.5. Kioto (25.5. retki Naraan)
26.5. Kioto – Fuji – Tokio.
27-29.5. Tokio
30.5. lento Tokio – Helsinki

Matkan arvioitu hinta 3000 – 3500 euroa matkustajamäärästä riippuen, lisämaksu yhden hengen huoneesta n. 530 euroa.

Musiikkimatka Hampuriin 13. – 16.5.2020

Ystäväyhdistys on pitkään yrittänyt saada ryhmälippuja järjestymään NDR:n (Norddeutscher Rundfunk) Elbphilharmonie Orchesterin konserttiin, ja nyt vihdoin ja yllättäen toive toteutui. Pääsemme kuulemaan 15.5.2020, kun Herbert Blomstedt johtaa Elbphilharmonien Suuressa salissa Ylen sisarorkesterin soittamana Mozartin C-mollimessun (Grosse Messe).

Matkan toinen konsertti on Hampurin Laeiszhallessa tulopäivän iltana. Vuosi 2020 on Beethovenin 250. syntymävuosi, ja konsertissa Beethovenia tulkitsevat baritoni Mathhias Goerne ja pianisti Jan Lisiecki. Molemmat matkan konsertit ovat osa Hampurin kansainvälisen musiikkifestivaalin ohjelmistoa.

Torstai-iltana Beethoven-teema jatkuu Staatsopern Hamburgissa Fidelion esityksellä.

Hampurin matkan arvioitu hinta n. 1300 sisältää matkat, yöpymisen (3 yötä) Marriott-hotellissa sekä liput keskiviikon (93€) ja perjantain (104 €) konsertteihin. Lisämaksu 1-hengen huoneessa 270€. Oopperalippu Fidelion esitykseen 96€ ei sisälly hintaa.

Hampurin matkan aikataulu
13.5. Finnairin lento, lähtö 7.50, tulo Hampuriin 8.50, Konsertti Laeiszhalle klo 19.30
14.5. Staatsoper Hamburg Fidelio klo 19.30
15.5. Elbphilharmonie, NDR Elbphilharmonie Orchester, klo 20.00
16.5. Lähtö, Finnairin lento klo 19.10, Helsingissä 22.35.

Ilmoitathan kiinnostuksesi toiseen tai molempiin näistä matkoista täyttämällä tästä linkistä avautuvan kaavakkeen 22.9. mennessä. Huom! vain RSOn ystävät ry:n jäsenille!

Ennakkokysely toukokuun jäsenmatkoille osallistumisesta (klik)

Jos haluat kysyä lisää matkoista, lähetä viestiä yhdistyksen sähköpostiin rso.ystavat@gmail.com.

 

 

 

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa