RSOn ystävien syksyn 2023 tapahtumakalenteri

Kolme avointa kenraaliharjoitusta, jäsenmatkat Turkuun ja Amsterdamiin, kirjallinen ilta ja perinteinen ohjelmallinen jäsenilta Musiikkitalon ravintolasa. Ystäväyhdistys tarjoaa taas jäsenille tapahtumia jokaiselle syksyn kuukaudelle, parhaalle kolme.

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja ilmoittautumislinkit lähetetään jäsenkirjeissä lähempänä tapahtuma-aikaa.

RSOn ystävien tapahtumat syksyllä 2023

15.9. perjantai
RSO:n avoin kenraaliharjoitus Musiikkitalossa klo 10. Kapellimestarina on Nicholas Collon ja solistina pianisti Ossi Tanner. Linkki ilmoittautumiseen ja lisää konsertin ohjelmasta tässä kirjeessä tapahtumakalenterin jälkeen.

5.10.  torstai
Kotimaan jäsenmatka Turkuun kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin konserttia Turun konserttitalossa. Konsertti on saanut nimekseen Lanterna kantaesityksenä kuultavan Sebastian Fagerlundin sävellyksen mukaan. Sen solisteina esiintyy Storioni Trio, jonka ainakin Kumossa kävijät tuntevat. Pianisti Bart van de Roerin, viulisti Wouter Vossenin ja sellisti Marc Vossenin huipputrio on ollut Kuhmon kamarimusiikin säännöllinen esiintyjä jo pitkään. Muuna ohjelmistona kuullaan  Ida Moberg: Soluppgång ja Anton Bruckner: Sinfonia nro 1 c-molli. Konsertin johtaa Jac van Steen.

Storioni Trio

Turun matkalle lähdetään tilausbussilla klo 11 ja takaisin Helsinkiin palataan heti konsertin jälkeen. Päivän ohjelmassa on kolmen ruokalajin lounas, vierailu Turun taidemuseossa ja piipahtaminen katsomassa, miltä Kakolan entisellä vankila-alueella nykyisin näyttää.

16.10. maanantai
Kirjallinen ilta kirjakauppa Sivullisessa, Kaisaniemenkatu 5, Helsinki, klo 17 – 19. Vieraana oopperalaulaja Helena Juntunen ja kirjailija Petri Tamminen. Esittelyssä heidän kirjansa Joskus liikaa, aina liian vähän. Oopperalaulaja Helena Juntusen elämäntarinoita.

Helena Juntunen ja Petri Tamminen ovat vieraina RSOn ystävien kirjallisessa illassa 16.10.

27.10.  perjantai
RSO:n avoin kenraaliharjoitus Musiikkitalossa klo 10. Kapellimestarina Giedrė Šlekytė ja solistina Juho Pohjonen, piano.

7.11. tiistai
Jäsenilta Musiikkitalon ravintolassa klo 18.00 alkaen.

24.11. perjantai
RSO:n avoin kenraaliharjoitus Musiikkitalossa klo 10, kapellimestarina Anja Bihlmaier ja solisteina Otto Antikainen, viulu, ja Senja Rummukainen, sello.

7.– 10.12.  torstai – sunnuntai
Jäsenmatka Amsterdamiin (Ilmoittautuminen matkalle on jo päättynyt.)

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa