Petúr Sakarin urkukonsertti 5.1. peruuntuu

Pétur Sakarin urkukonsertti perjantaina 5.1.2024 klo 12.00 peruuntuu. Samoin peruuntuu jouluisessa jäsenkirjeessä kertomamme konserttiin liittynyt urkujen esittelytilaisuus.  Konsertin järjestämisestä vastaa Musiikkitalon Urut soimaan ry.

Teille jotka olette ostaneet liput konserttiin ja jättäneet siinä yhteydessä sähköpostiosoitteenne on peruuntumisesta lähetetty viesti ja toimintaohjeet. Varmuudeksi ohjeet myös tässä:

Konsertti peruuntuu
Voit halutessasi joko vaihtaa lippusi toiseen Musiikkitalon urkujen avajaisviikon konserttiin 2.-7.1.2024 tai palauttaa lipun, jolloin lipun hinta palautetaan takaisin.

Lipun vaihto
Lähetä toiveesi korvaavan konsertin lipuista torstaihin 4.1. mennessä, sähköpostilla osoitteeseen lipunmyynti@musiikkitalo.fi. Viestissä tulee ilmoittaa 5.1. konserttiin ostettujen lippujen tilausnumero sekä lippujen lukumäärää. Toimitamme uudet liput saatavuuden mukaan 2.1. alkaen sähköpostiisi. Vaihdon voi tehdä myös Musiikkitalon lipunmyynnissä, sen aukioloaikojen puitteissa. Urkujen avajaiskonsertti 1.1. on loppuunmyyty.

Lipun palautus
Liput voi palauttaa 14.1.2024 saakka, ja palautuksia hoitaa Ticketmaster. Sarjalipusta voidaan hyvittää tämän konsertin osuus. Mikäli et pyydä palautusta lipunhinnasta tähän mennessä, lippurahat tilitetään konserttijärjestäjälle. Täytäthän alla olevan lomakkeen rahojen palautusta varten

Ohjeet lippujen palautukseen tästä.  Kaikille lipun ostaneille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa oston yhteydessä, on lähetetty tiedote ohjeineen myös sähköpostitse.

Lippujen palautuksia hoitaa Ticketmaster. Huomioithan, että palautusten käsittelyssä on ajoittain ruuhkaa. Tästä johtuen uusien palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 30 päivää.

RSOn ystävät ry harmittelee konsertin peruuntumista ja toivoo, että mahdollisimman moni lipun ostaneista löytää itselleen sopivan korvaavan konsertin avajaisviikolta. Tätä juttua julkaistaessa paikkoja oli vielä vapaana kaikissa muissa urkujen avajaisviikon konserteissa paitsi avajaiskonsertissa 1.1.2024.

Kuva: Sakari Röyskö/Musiikkitalo Urut soimaan ry

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa