Koronavirusepidemian takia ystäväyhdistyksen kevään tilaisuudet ja matkat peruuntuneet

Koronaviruksen takia kevään yleisötilaisuuksia on peruttu, ja tällä on ollut vaikutus myös ystäväyhdistyksen kevään suunnitelmiin. Torstaiksi 19.3. suunniteltu yhdistyksen ja Siltala-kustantamon kirjallinen ilta Otavan kirjakaupassa on peruttu.

RSO on perunut kaikki kevään (13.3.-27.5.) konsertit Musiikkitalon Konserttisalissa yleisön osalta, samoin yleisökenraalit. Niinpä ystäväyhdistyksen jäsenille avoimet kenraaliharjoitukset 29.4. ja 15.5. eivät toteudu.

Myös RSO:n kutsukonsertti Temppeliaukion kirkossa 8.4. peruuntuu yleisön osalta.

RSO:n konserteissa tullaan toistaiseksi esittämään pienien kokoonpanojen kamarimusiikkia ja ne nähdään suorina lähetyksinä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä. Konserttien käsiohjelmat ovat ladattavissa orkesterin verkkosivuilta. Keskiviikkona 18.3. juhlitaan Beethovenin juhlavuotta. Viulisti Laura Vikman ja pianisti Kirill Kozlovski esittävät sonaatit viululle ja pianolle nro 6 ja 7. Väliajan jälkeen RSO:n muusikoista koostuva Uusi Helsinki -kvartetti esittää jousikvarteton nro 13 op. 130.

Seuraavien viikkojen ohjelmisto ilmoitetaan myöhemmin.

Musiikkitalon pienemmässä Paavo-salissa järjestettävät RSO:n kamarimusiikkikonsertit toteutetaan edelleen, mutta niissä yleisö rajataan sataan henkeen.

Ostetut kertaliput RSO:n konsertteihin 13.3.-27.5.2020 lunastetaan takaisin. Lipun hinta palautetaan ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja.

Myös yhdistyksen toukokuun molemmat jäsenmatkat Japaniin ja Hampuriin on peruttu, ja matkalle läöhtijöille palautetaan kaikki heidänmatkoista mksamansa takaisin. Matkatoimistot lähettävät informaatiota matkojen tilanteesta suoraan matkoille ilmoittauttautuneille.

Nautitaan kaikki RSO:n musiikista tämän kevään ajan radion, tv:n ja netin välityksellä tai RSO:n erinomaisina levytyksinä. Syksyllä, niin kaikki uskomme ja toivomme, voimme aloittaa uuden konserttikauden kuuntelemalla RSO:ta Musiikkitalossa konserteissa ja kenraaliharjoituksissa.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa