Jäsenilta Musiikkitalon ravintolassa 6.11. klo 18.30 alkaen

Tämän syksyn jäsenilta järjestetään Musiikkitalon ravintolassa tiistaina 6.11.2018 klo 18.30 alkaen. Luvassa on taas musiikia, RSO:n ja yhdistyksen kuulumisia sekä mukavaa yhdessä oloa. Ilmoittautuminen jäseniltaan on jo päättynyt ja sali tulee olemaan täynnä.

Illan vieraiksi saamme ylikapellimestari Hannu Linnun ja intendentti Tuula Sarotien, jotka kertovat ainakin RSO:n tämän kauden suuresta Mahler-kokonaisuudesta. Kolmas vieras on viulunrakentaja ja arvosoittimien tuntija Eero Haahti, joka yhdessä Tuula Sarotien kanssa kertoo RSO:n arvosoittimista ja niiden mielenkiintoisesta historiasta. Jatkamme myös jäseniltojen perinnettä ja esittelemme lupaavan ja lahjakkaan nuoren muusikon, tällä kertaa sellisti Leonardo Chiodon. Hän  menestyi erinomaisesti lokakuussa järjestetyssä Paolon sellokilpailussa sijoittuen kilpailun jaetulle neljännelle sijalle. Musiikkiaiheiden välissä on vielä lyhyt esittely syksyn jäsenkyselyn tuloksista.

Musiikkitalon ravintolassa halukkaat nauttivat iltapalatyyppisen aterian, jonka hinta on hinta on 19€/henkilö. Talon viinit maksavat 8€/12 cl ja kahvi, tee tai kivennäisvesi 3,50€ kpl. Jos olet unohtanut, minkä vaihtoehdon ilmoittautuessasi valitsit, tarjoilijoilla on lista valinnoista.

Kulku ravintolaan on Musiikkitalon aulan kautta. Eteispalvelu on maksuton.

Kotiin jääville on myöhemmin luvassa juttu illasta täällä kotisivuilla.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa