Vuoden 2021 vuosikokous järjestetään etänä 20.4.2021 klo 18

Kertaalleen siirtynyt RSOn ystävät ry:n vuoden 2021 vuosikokous järjestetään etäyhteyksin tiistaina 20.4. klo 18.00. Jäsenet voivat seurata kokousta suorana verkkolähetyksenä eli livestriiminä. Etukäteen 12.4. mennessä ilmoittautuneille lähetetään kokouksen kaikki asiakirjat, joita voi ennakkoon myös kommentoida. Verkkolähetyksen aikana on käytössä chat-toiminto kysymyksiä ja kommentteja varten.

Koska korona näyttää aiheuttavat yllättäviä muutoksia, yhdistyksen hallitus on päättänyt pitää vuosikokouksen mahdollisimman pelkistettynä ilman muuta ohjelmaa. Vuosikokous striimataan verkkolähetyksen teknisestä toteutuksesta vastaavan tuotantoyhtiön tiloista, ja siellä ovat paikalla vain välttämättömät henkilöt.

Ilmoittautumislinkki on lähetetty jäsenille tiistaina 6.4. jäsenkirjeessä. Mukana on myös kokouksen työjärjestys.

Maanantaihin 12.4. mennessä ilmoittautuneille lähetetään kokousmateriaali ja linkki, josta verkkolähetystä voi seurata tietokoneen, ipadin tai puhelimen kautta. Mahdolliset etukäteiskommentit ja kysymykset pyydämme lähettämään perjantaihin 16.4. mennessä yhdistyksen sähköpostiin rso.ystavat@gmail.com.

Myöhemmin, mutta viimeistään sunnuntaina 18.4. ilmoittautuneille lähetetään kokousta edeltävänä päivänä linkki verkkolähetykseen.

(Jutun kuva on vuoden 2020 vuosikokouksesta, jossa puheenjohtajana toimi Ulla Martikainen-Florath ja sihteerinä Johanna Varjonen.)

Tervetuloa kaikki jäsenet seuraamaan etänä ystäväyhdistyksen vuosikokousta!

RSOn ystävät ry:n hallitus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa