Vuoden 2022 jäsenmaksu ja jäsenkortti

Lasku vuoden 2022 jäsenmaksusta 25 € on lähetetty sähköpostitse jäsenille 16.3.  Laskun eräpäivä on 6.4. Nyt on erinomainen hetki ottaa sähköinen jäsenkortti käyttöön.

Jos et löydä laskuviestiä sähköpostistasi, kannattaa etsiä roskapostin joukosta. Kun olet maksanut jäsenmaksun ja tieto on siirretty Gruppoon, tämän vuoden sähköinen jäsenkortti latautuu automaattisesti puhelimeen niillä, joilla sähköinen kortti on jo käytössä. Pahvinen jäsenkortti lähetetään huhtikuussa niille, joilla ei ole käytössä sähköistä jäsenkorttia.  

Kuvasta näet, miten sähköinen kortti toimii. Kun klikkaat puhelimeesi ladattua Gruppo ID -kuvaketta, saat näkyviin jäsenkorttisi. Jäsenkorttia klikkaamalla tulee näkyviin nimesi ja kortin voimassa olon alkamispäivämäärä. Nimesi alla olevasta www-linkistä pääset yhdistyksen nettisivuille. Kortin kautta voit lukea myös jäsenkirjeet, avoimiin kenraaliharjoituksiin liittyvät viestit ja löydät sieltä myös maksujen tiedot. HUOM! Jäsenkirjeet ja tieto ilmoittautumisista sekä jäsenmaksulaskut lähetetään entiseen tapaan myös sähköpostitse.

Jos sinulla on älypuhelin etkä vielä ole ladannut sähköistä jäsenkorttia, nyt se kannattaa tehdä. Apua sähköisen kortin lataamiseksi saat oheisista ohjeista sekä ystäväyhdistyksen infopisteellä Musiikkitalon aulassa ennen seuraavien RSO:n konserttien alkua:

keskiviikkona 23.3. klo 18.00 alkaen
perjantaina 1.4. klo 18.00 alkaen
keskiviikkona 6.4. klo 18.00 alkaen
torstaina 7.4. klo 18.00 alkaen

Ohjeet sähköisen kortin lataamiseksi

1.Lataa puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta (App Store ja Google Play) appi (sovellus) nimeltä Gruppo ID.
2. Klikkaa lataamasi Gruppo ID -appin aloitussivulla olevaa REKISTERÖIDY-painiketta.
Huom. käytä rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, johon saat yhdistykseltämme tulevan jäsenpostin.
3. Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään linkki rekisteröitymissivulle
4. Klikkaa linkkiä ja viimeistele rekisteröityminen asettamalla itsellesi salasana.
5. Avaa lataamasi Gruppo ID -appi, klikkaa KIRJAUDU-painiketta ja syötä luomasi salasana. RSOn ystävien jäsenkortti tulee näkyviin.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Gruppon asiakaspalveluun tuki@gruppo.fi tai 050 402 3099.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa