14.11.2018 avoin kenraaliharjoitus ja muusikkotapaaminen

RSO:ssa soittaa keskimääräistä orkesteria enemmän barokkimusiikkiin hurahtanutta väkeä, ja 14.11. (ja 15.11.) konsertissa tämä into on käytetty kuulijoiden iloksi. Kaikki illan solistit, viulistit Laura Vikman, Kaisa Kallinen ja Hannu Vasara ovat RSO:n omia soittajia ja varmasti hekin liittyvät ystävien seuraan konsertin jälkeen. Illan kapellimestari ja itsekin konsertissa soittava Kreeta-Maria Kentala on hänkin entisiä RSO:laisia.

Tämän barokkikonsertin kenraaliharjoitus keskiviikkoaamuna 14.11. klo 10. on jäsenille avoin ja ilmoittautumislinkki on lähetetty jäsenkirjeessä 1.11.

Keskiviikkokonsertin jälkeen järjestetään RSO:n soittajien ja ystävien tapaaminen  Musiikkitalon lämpiössä n. klo 21 alkaen, eli heti konsertin päätyttyä.  Tilaisuus on vapaamuotoinen ja hieno mahdollisuus tavata RSO:n muusikoita, keskustella konsertista ja kysellä muitakin kuulumisia. Lämpiön baari on auki omakustannusperiaatteella klo 21.00 – 22.15. Luvassa on taas iloinen ja rento hetki musiikkielämyksen jälkeen. Muusikkotapaamiseen voit tulla, vaikket illan konsertissa olisikaan ollut.

Kenraaliharjoitusten ja keskiviikon sekä torstain konsertin ohjelma rakentuu säkenöivän värikkäästä barokkimusiikista:
Heinrich Ignaz Franz von Biber: Talonpojan kirkkomatka
Georg Philippe Telemann: Alkusoitto-sarja e-molli TWV 55; e3
Johann Joseph Fux: Turcaria
Giuseppe Valentini: Konsertto neljälle viululle a-molli, op. 7/11
Antonio Vivaldi: Konsertto F-duuri RV 574

Artikkelin kuva on Antonio Vivaldin muotokuva viulun kera.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa