Jäsenalennus Osmo Tapio Räihälän kirjasta Miksi nykymusiikki on niin vaikeaa

RSOn ystävien jäsenille on tarjolla taas uutta luettavaa jäsenhintaan. Ystäväyhdistyksen jäsenet voivat ostaa Osmo Tapio Räihälän juuri ilmestyneen teoksen Miksi nykymusiikki on niin vaikeaa kirjan kustantaneen Atenan verkkokaupasta jäsenhintaan 24€ + postituskulut 3,90. Normaalihinta Atenan verkkomyynnissä on 36,60 + postimaksu.

Maanantaina 8.3. kaikille jäsenille lähetetyssä jäsenkirjeessä on linkki Atenan verkkokauppaan sekä alennuskoodi. Jos et löydä jäsenkirjettä sähköpostistasi, etsi kaupallisten tarjousten ym. lokerikosta tai roskapostin joukosta. Jos ei sieltäkään löydy, lähetä viestiä ystäväyhdistyksen sähköpostiin rso.ystavat@gmail.com.

Osmo Tapio Räihälä on säveltäjä ja toimittaja, jonka useita sävellyksiä RSO on kantaesittänyt. RSOn ystäville hän on tuttu myös tv- ja radio-ohjelmistaan ja jäsenillan vieraana.

Vinkuu, kirskuu, jytiseeEi melodiaa, ei harmoniaa, ei rytmiä. Sitäkö uusi taidemusiikki vain on ja miten tai miksi sitä kuitenkin pitäisi kuunnella? Juuri ilmestyneessä kirjassaan Miksi nykymusiikki on niin vaikeaa Osmo Tapio Räihälä perustelee yleistajuisesti ja riemastuttavan persoonallisella tavallaan uuden taidemusiikin merkitystä. Hän ei väitä, että kaikkien pitäisi pitää taidemusiikista, mutta hän kannustaa olemaan utelias. Jos törmää nykyhetken taidemusiikkiin, olisiko mahdollista avata korvat? Kokea musiikki? Antaa sen vaikuttaa?

Myös Linnunradalla – Kapellimestari Hannu Linnun matkassa -kirjaa voi vielä ostaa 15.3. asti jäsenalennuksella. Linkki tämänkin kirjan myyntiosoitteeseen ja alennuskoodi on 8.3. lähetetyssä jäsenkirjeessä.

Samankaltaiset artikkelit