Sähköinen jäsenkortti käyttöön RSOn ystäville – lue OHJEET

RSOn ystävät ry ottaa käyttöön sähköisen jäsenkortin. Sähköinen jäsenkortti on mukanasi aina, kun puhelin on mukana. Kortin voit ladata puhelimeesi heti, jos sinulla on älypuhelin. Tässä jutussa on tarkat ohjeet siitä, miten otat sähköisen jäsenkortin käyttöön.

Nyt ladattavana on vuoden 2021 jäsenkortti, joka on voimassa maaliskuuhun 2022 asti. Silloin laskutetaan seuraava jäsenmaksu ja vuoden 2022 jäsenkortti tulee voimaan. Siihen asti on voimassa myös nykyinen pahvinen, vuoden 2020 jäsenkortti. Koronan takia tälle vuodelle ei painatettu uutta pahvista korttia.

Sähköinen jäsenkortti säästää yhdistyksellemme sekä rahaa että vaivaa. Siksi toivomme kaikkien yhdistyksen jäsenien, joilla on älypuhelin, ottavan sen käyttöön.

EI ÄLYPUHELINTA

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai muuta laitetta, jolla voisit jatkossa käyttää sähköistä jäsenkorttia, voit ensi vuoden maaliskuuhun asti käyttää vuoden 2020 pahvista jäsenkorttia. Sen jälkeen vuoden 2022 pahvinen jäsenkortti jaetaan sellaisen välttämättä tarvitseville RSO:n konserttien yhteydessä.

OHJEET KORTIN LATAAMISEKSI

  1. Lataa puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta (App Store ja Google Play) appi (sovellus) nimeltä Gruppo ID.
  2. Klikkaa lataamasi Gruppo ID -appin REKISTERÖIDY-painiketta.
    Huom. käytä rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, johon saat yhdistykseltämme tulevan jäsenpostin.
  3. Rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään linkki. Klikkaa linkkiä ja viimeistele rekisteröityminen asettamalla itsellesi salasana.
  4. Avaa lataamasi Gruppo ID -appi, klikkaa KIRJAUDU-painiketta ja syötä salasana. RSOn ystävien jäsenkortti tulee näkyviin.Mikäli palvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä Gruppon asiakaspalveluun tuki@gruppo.fi tai 050 402 3099.

SÄHKÖINEN KORTTI

Nyt ladattavassa jäsenkortissa näkyy ensin ”etusivu” eli kortin kuva, jota klikkaamalla tulevat näkyviin jäsenen nimi ja jäsenyyden alkamispäivämäärä kortin voimassaolovuonna (01.01.2021).
Myöhemmin korttiin saadaan lisätoimintoina mm. linkki jäsenkirjeisiin sekä ystäväyhdistyksen tilaisuuksiin ja esim. RSO:n avoimiin kenraaliharjoituksiin ilmoittautuminen. Jäsenkirjeet ja tieto ilmoittautumisista lähetetään entiseen tapaan myös sähköpostitse.

Nämä samat ohjeet on lähetetty jäsenille sähköpostiviestinä 9.12.2021. Etkö saanut postia? Lähetä viesti rso.ystavat@gmail.com.

 

 

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa