RSO:n soolokäyrätorvensoittaja József Hársin ruokaohjeiden teemana on kirveli

RSO:n soolokäyrätorvensoittaja József Hársin ruokaohjeiden teemana on kirveli

Käyratorvensoittaja József Hársin taidokkaasti valmistaman perunasosekeiton ja kuhan maustaa kirveli. Helppo uskoa, että ruuanlaitto on yksi hänen harrastuksistaan. Unkarista lähtöisin olevan muusikon innoituksen lähteenä ovat tällä kertaa olleet ranskalaiset keittokirjat.

Alttoviulisti Jakob Dingstad paistaa ”verdens beste vafler”eli maailman parhaita vohveleita

Alttoviulisti Jakob Dingstad paistaa ”verdens beste vafler”eli maailman parhaita vohveleita

RSO:n alttoviulun äänenjohtaja Jakob Dingstad tuo ruokaohjesarjaamme herkullisen reseptin synnyinmaastaan Norjasta. Vohveleiden kanssa hän tarjoilee herajuustoa, hilloa sekä smetanaa, joka korvaa alkuperäiseen ohjeeseen kuuluvan norjalaisen rømmen.

Ei enää ladattavaa

Ei enää ladattavaa