Jäsenkysely
RSOn ystäväyhdistys tukee musiikkikulttuuria ja koulujen musiikkikasvatusta. Yhdistyksellä on kolme ystäväkoulua, ja yhdistys on jakanut stipendejä näiden koulujen musiikkiopinnoissa menestyneille opiskelijoille. Yhdistys osallistui myös Musiikkitalon Urut soimaan -keräykseen. Miten tarpeellisena pidät tätä toimintaa?
RSO tarjoaa ystäväyhdistyksen jäsenille alennuksia konsertteihin, esim. Ystävänpäivän -tarjouksena 2018 kaksi lippua yhden hinnalla kevään kolmeen konserttiin ja 20 %:n alennus RSO:n kamarimusiikkifestivaalin kaikista lipuista. Pysyvänä alennuksena jäsenet voivat ostaa lipun RSO:n sunnuntai-iltapäivien kamarimusiikkikonsertteihin 5 €:n hintaan. Fuga-musiikkiliikkeen Musiikkitalon myymälästä jäsenet saavat 10 %:n alennuksen.
5.RSOn ystävät tiedottaa toiminnastaan eri tavoin. Mikä tapa on sinulle mieluisin?
RSOn ystävät haluaa vahvistaa paikallista toimintaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella oman jäsenistönsä kanssa sekä virittämällä yhteistyötä alueellisten musiikkitoimijoiden ja orkestereiden ystäväyhdistysten kanssa. Tällä hetkellä paikallista toimintaa on Jyväskylässä, seuraavaksi yhteistyötä on viritteillä Lahdessa. Millaisia ajatuksia/ehdotuksia sinulla on (pääkaupunkiseudun ulkopuolisen) alueellisen toiminnan ja RSOn ystävien yhteistyömuodoista?
RSOn ystävät haluaa kehittää toimintaansa jäsentensä haluamaan suuntaan. Kirjaa lyhyesti ideasi ja ehdotuksesi yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi.