Viikonloppuna voit tehdä RSO:n soittajien kanssa todellisen musiikillisen ”sivistysmatkan” halki Euroopan. Perjantaina käynnistyy viikonlopun pituinen RSO:n kamarimusiikkifestivaali The Grand Tour.
Avajaiskonsertti perjantaina 13.5. on saanut nimekseen TAIVAALLISTA TORVENSOITTOA, ja konsertin johtaa József Hárs, tuttu myös RSO:n käyrätorven soittajana. Konsertti lähetetään suorana lähetyksenä Yle Radio 1:ssä ja verkossa yle.fi/rso tai Yle Areenassa.
Lauantaina ja sunnuntain konsertteihin on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti, ja konserttien vapaalippuja saa Musiikkitalon naulakkohenkilökunnalta konserttipäivänä. Lippuja jaetaan sekä lauantaina että sunnuntaina klo 11 alkaen saman päivän konsertteihin. Kannattaa olla ajoissa. Harjoitussali PAAVOOn mahtuu n. 200 henkilöä.


RSO:n muusikot harjoittelivat tänään Taivaallista torvensoittoa Musiikkitalossa József Hársin johdolla. The Grand Tour -festivaalin avajaiskonsertti perjantaina 13.5. klo 19. Suora lähetys Yle Radio 1:ssä ja verkossa yle.fi/rso.

Lue juttu Facebookissa »