Jyväskylän seudun RSOn ystävät ry:n jäsenet kokoontuivat 13.4. aamukahville toista kertaa. Mukana tällä kertaa olivat Eija Kujala, Jorma Lempinen, Liisa Fredrikson, Pekka Sjögren ja Jari Leppänen.

Keskustelu sujui taas leppoisaan tyyliin. Puheenaiheita oli muun muassa miten musiikin kuuntelija saattaa kokea ja pitää musiikista täysin eri perustein kuin toinen. Todettiin, että musiikin kuuntelua voi opetella vähitellen tutustumalla ja totuttelemalla eri tyyppisiin teoksiiin.

Mietittiin tulevan kauden paikallista toiminta. Porukka oli yksimielisiä siitä, että tehdään kuuntelijamatka Kuopioon tai Mikkeliin joulukuussa 2016 kun RSO soittaa siellä. Voidaan matkata myös johonkin ulkomaan kohteeseen, esimerkiksi Pietariin.

Jyväskylän seudun RSOn ystävät haluaa tehdä yhteistyötä paikallisten musiikin toimijoiden kanssa.Seuraaville aamukahveille kutsumme vieraaksi Jyväskylä Sinfonian kapellimestari Ville Matvejeffin, jos suinkin hänen aikataulunsa antaa myöten.

Toivotamme kaikki seudun jäsenet seuraaville aamukahveille maanantaina 23.5. klo 10. Paikka on Kahvila Konditoria Wilhelmiina, Vapaudenkatu 28, Jyväskylä.Lue juttu Facebookissa »